понедељак, 6. децембар 2010.

Pošalji besplatan SMS bilo gde u svetu ukljucujući i Srbiju

Veliki pozdrav svima!

U ovom kriznom vremenu u kojem živimo trebalo bi da iskoristimo javno dobro koje je javno,dostupno i besplatno! Priblizavaju se Novogodišnji i Božicni praznici pa je ova mogučnost veoma korisna,zar ne?
Kako dobro znamo, od početka razvoja interneta pa do danas svi site-ovi koji su pružali mogućnost slanja SMS-a besplatno pojavljivali su se i nestajali ili onemogućili slanje SMS-a besplatno.
Iz tog razloga u daljem textu predstaviću listu sa trenutno akitivnim web adresama koje nude mogućnost slanja SMS-a beplatno, vremenom će biti ažurirana ukoliko dodje do nekih izmena na samoj adresi i pojavljivanja novih web adresa koje nude mogućnost slanja SMS-a besplatno.

1. Talksms- Ako imate SMS koji bi ste poslali u bilo kom delu sveta a neželite ili niste u mogućnosti da platite,ovaj site je najbolji!
Omogućuje jedan SMS besplatan na dan u bilo kojoj destiniaciju na svetu. Registracija je obavezna, zahteva aktivni telefonski broj da bi poslali aktivacioni kod putem SMS-a Vama ,koji će te iskoristiti za aktivaciju samog naloga, a samim tim i u primaocu će se pojaviti Vas telefonski broj a da neće ni znati da Vi saljete SMS sa interneta.
Važno: Da bi ste imali jedan SMS besplatan na dan potrebno je da podesite, ubacite avatar i svoj alias u sobi ''account".

2. Skebby- Jedan site veoma stabilan i jednostavan za korišćenje. Ne zahteva registraciju! Možete poslati jedan SMS besplatan dnevno bilo gde u svetu.
 
3. Sms-world-Veoma dobar site koji Vam omogućava jedan SMS besplatan na 60 minuta u preko 200 zemalja sveta! Registracija nije obavezna! Ponekada je moguce da slanje SMS-a kasni od 5-10 minuta,zbog velikog broja korisnika i opterećenosti operatera. Poruke uvek stizu primaocu!

4. Sendmassage-Ovaj website daje mogućnost slanje SMS-a besplatno u bilo kojoj zemlji nelimitirano! Možete da odaberete 4 servera dostupna. Preporučujem prvi i drugi server!

5. Smsjive-Možete da pošaljete nelimitiran broj besplatnih SMS-a u preko 150 zemalja sveta. Potrebno je da imate Facebook nalog!

6. Dailysms-Možete poslati beslatne SMS poruke bilo gde! Ponekada je limitiran broj poruka, ponekada ne. Ovaj site koristi "Free SMSc" za slanje poruka,iz tog razloga nekada poruke ne pristignu korisnicima odredjenih operatera. Savetujem da prethodno testirate site slanjem SMS-a na Vaš br. telefona!

7. Na istom sistemu se baziraju i sledeće web adrese:Delesms,Ematoh,Wapscriptphp,Smstexter.

8. Dodotext-Možete poslati SMS bilo gde. Funkcionalan ali je broj SMS-a limitiran na svega 2 poruke u roku od mesec dana i zahteva registraciju.

Da ne zaboravim naš Mondo koji korisnicima mts-a nudi slanje besplatnih SMS-a.

Pored ovih web adresa, najavljena su  neka obećavajuća izdanja!
O čemu je reč? Facebook je najvio da će u skorijoj budućnosti svi njegovi korisnici dobiti besplatne e-mail adrese u formatu "user@facebook.com", i besplatne SMS poruke izmedju prijatelja. Uzgred, u septembru ove godine objavljen je Heywire. Predstavlja jedan servis koji povezuje više servisa korušćeni u jednoj aplikaciji. Koristite jedan broj telefona kao Vaš indentitet, jedan servis besplatnih i nelimitiranih SMS-a, Facebook Chat, Twitter, IM i ostale kroz jednu aplikaciju. Trenutno ova aplikacija je dostupna smo za korisnike iPhone-a.

Veliki uspeh u slanju SMS-a!

9 коментара:

  1. Hey [posaljismsbesplatno],

    I just wanted to let you know that I think http://posaljismsbesplatno.blogspot.in/ is such a great resource that I had to mention it in my latest blog post
    eid mubarak

    I know you are busy, so no need to reply. But if you get a spare moment, check out the post. If you like it, feel free to tweet it out.

    Thanks,

    We everything

    ОдговориИзбриши
  2. Hey [posaljismsbesplatno],

    I just wanted to let you know that I think https://posaljismsbesplatno.blogspot.in is such a great resource that I had to mention it in my latest blog post
    eid mubarak

    I know you are busy, so no need to reply. But if you get a spare moment, check out the post. If you like it, feel free to tweet it out.

    Thanks,

    We everything

    ОдговориИзбриши
  3. Mylarion: Hair color in a light pink, violet or green
    As black titanium wedding band in other tattoo tattoos, I'm also titanium wedding rings pretty sure I have something in ford titanium ecosport common with them. They seem to be the same color as white, but ford edge titanium 2019 even if you use a titanium body armor different color

    ОдговориИзбриши